Simona Traşcă are faţa în ghips!

6 noiembrie 2014 23:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pamela de România a intrat în reparaţii după accidentul pe care l-a suferit în vară. Blonda şi-a operat pentru a patra oară nasul, aceasta fiind a 11-a intervenţie cu anestezie totală la care a fost supusă de-a lungul timpului.

Simona Traşcă a povestit la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la ora 23.00, la Prima Tv că începe să-şi revină după operaţia estetică, însă nu i-a fost deloc uşor. Operaţia nu a fost un moft, ci chiar era necesară pentru că blonda avea mari probleme de sănătate.  

"Acum mă simt mai bine, dar m,i-a fost foarte rău. Am reuşit să mănânc puţin, o chiflă cu unt. Domnul doctor mi-a zis să stau cuminte. A fost o operaţie meticuloasă. Am avut fractură la piramida nazală. Bandajele le voi ţine încă zece zile. O să stresez pe toată lumea. Nu pot să fac mult efort, aşa că o să stau pe telefoane să le cer prietenilor să-mi aducă una-alta, sau să mă ducă undeva pentru că eu sunt cu ghipsul ăsta", a spus Simona Traşcă la Click!

Pamela de România a fost nevoită de data aceasta să se opereze din nou la nas. Ea a apelat tot la cabinetul medicului estetician Kasem Abu Bakr. Traşcă a suferit un accident stupid în urma căruia s-a ales cu o fractură de piramidă nazală şi cu grave probleme de respiraţie.

Mai multe