Simona Traşcă, înşelată de iubit cu prietena ei

7 ianuarie 2015 1:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pamela de România nu are deloc noroc în dragoste. Simona Traşcă suferă din nou. Blonda a aflat că iubitul a înşelat-o cu o prietenă de-a ei şi i-a dat papucii.

Deşi a încercat să treacă peste infidelitatea bărbatului, Simona Traşcă a pus punct astăzi relaţiei pe care o avea de un an. Blonda a simţit că iubitul ei are o aventură şi s-a dus să se convingă direct la apartamentul lui.

"Îmi aduc aminte perfect ziua în care s-a întâmplat. Era 13 noiembrie, exact atunci când m-am operat. Eu eram la emisiune în direct, iar când am plecat de aici, l-am sunat. Avea telefonul închis şi am simţit că ceva nu este în regulă. M-am dus la el acasă şi am găsit-o pe fata aceea la lift, când pleca de la el. Nu o să-i spun numele pentru că nu e frumos. O cunoşteam şi o consideram prietenă. Am încercat să ne salvăm relaţia. Am zis că vin sărbătorile şi să rămânem împreună.  Ştiu că nu m-a înşelat cu sufletul, dar nu am putut să trec peste acest lucru şi am hotărât că este mai bine să ne despărţim", a spus Simona Traşcă la emisiunea "Un show păcătos".

Mai multe