Simona Trașcă, la un pas de sinucidere. De ce a vrut să îşi ia viaţa

2 noiembrie 2017 12:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Trașcă are parte de momente critice în viața ei. Blonda simte că nu mai poate rezista presiunii durerii și a panicii provocate de operația estetică pe care a suferit-o și a vrut să moară.

Simona Trașcă și-a dorit o schimbare cu prețul de a suferi. Nu și-a imaginat cât de mult o poate afecta o astfel de operație, însă vedeta a mers pănâ la capăt și și-a realizat dorința. 

Câteva zile după operație, aceasta a simțit că se simte rău, a intrat în panică și a vrut să se sinucidă. Nu este prima dată când vedeta a ajuns în punctul în care să-și dorească să moară. 

Blonda a fost bandajată toată această perioadă și simțea că nu mai rezista în modul acela și a vrut să-și ia viața sau să-și facă rău.

"Într-o seară, am făcut o criză. Asta am simţit: am avut o senzaţie foarte urâtă, am vrut să mă arunc de la balcon. Da, am avut noroc, a fost şi mama acasă. Asta pentru că a adus-o şi bunica mea. Ea avea grijă de bunica mea la ţară, dar a decis să o aducă aici, în Bucureşti ca să aibă grijă de amândouă. L-am sunat pe domnul doctor, m-a liniştit", a declarat Simona Trașcă pentru o emisiune TV.

Mai multe