Simona Traşcă şi Liviu Guţă, scandal cu Poliţia la uşă

26 iunie 2014 20:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oamenii legii au deschis o anchetă după ce blonda şi manelistul au deranjat turiştii unei pensiuni, mimând un viol pentru un post tv.

Ceea ce părea a fi o farsă filmată pentru Antena 1 a luat o întorsătură neaşteptată. Protagoniştii Liviu Guţă şi Simona Traşcă au intrat în atenţia poliţiei Mureş, după ce au „mimat” o scenă de viol în camera unei vile din Sighişoara. Alarmată de zgomote, recepţionera a chemat de urgenţă Poliţia.

O gaşcă de şoc formată din solistul Liviu Guţă (35 de ani), starleta Simona Traşcă (34 de ani) şi afaceriştii Serghei Mizil (61 de ani) şi George Papari (54 de ani) a pus pe jar autorităţile din Sighişoara (judeţul Mureş).

Cei patru plecaseră la drum să filmeze o farsă pentru o emisiune de la Antena 1, însă dintr-un exces de zel au ajuns să dea socoteală Poliţiei. Mai precis, doar doi dintre ei: Liviu Guţă, pe numele lui adevărat Liviu Mititelu, şi Simona Traşcă, poreclită Pamela de România.

Ei au fost protagoniştii unui scandal-monstru în care, conform scenariului, Liviu ar fi încercat să sară în pat peste Simona, după ce i-ar fi spart uşa camerei în care era cazată, pesemne ademenit de noile ei silicoane uriaşe, pe care şi le-a pus acum două luni.

Blondina urla ca din gură de şarpe să vină Poliţia, acuzându-l pe Liviu Guţă că a încercat să o agreseze, asta în timp ce filma totul cu telefonul mobil, chipurile, ca să aibă dovezi. Poliţia a venit, dar nu pentru a o salva pe Pamela din ghearele lui Guţă, ci alertată de recepţionera de la parter, care era îngrozită de zgomotele pe care le făceau oaspeţii VIP ieri-dimineaţă, în jurul orei 07.00.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, după ce de la recepţia vilei în care erau cazaţi s-a primit o sesizare pentru tulburarea liniştii publice. Urmează să se stabilească ce s-a întâmplat exact acolo”, a declarat, pentru Click!, Andreea Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş.

Deşi există o anchetă în desfăşurare, protagoniştii s-au făcut că plouă când le-am cerut detalii. Pamela de România a avut telefonul închis în permanenţă, iar Liviu Guţă s-a jurat că e totul în regulă. „Nu s-a întâmplat absolut nimic, crede-mă”, ne-a spus el ieri. Prietenii George Papari şi Serghei Mizil au avut,  şi ei, versiunea lor: „A fost totul un scenariu pentru emisiunea de la Antena 1”, ne-a spus primul. „Nu ştiu ce s-a întâmplat, eu am dormit la ora aceea, nici nu ştiu unde am fost cazat”, a declarat Mizil, pentru Click!

Prietena Simonei Traşcă s-a dus cu plângere la secţie

Farsa a degenerat într-atât de tare, încât scandalul nu s-a stins imediat după vizita poliţiştilor la pensiunea din Sighişoara. În cursul zilei de ieri, la Poliţia oraşului Sighişoara a ajuns prietena Simonei Traşcă, cea care a însoţit-o în acea deplasare pe blondină, cu o declaraţie deja scrisă, intenţionând să depună plângere pentru ameninţare. Ulterior s-a răzgândit şi n-a mai depus hârtia la Poliţie.

Mai multe