Simona, văduva lui Mihai Constantinescu: "L-am visat pe Mihai, mi-a spus să stau liniștită, că e bine"

31 mai 2020 18:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Constantinescu, văduva lui Mihai Constantinescu, îl visează des pe artistul care s-a stins în urmă cu 7 luni. Ea a mărturisit că îi pare rău că nu au avut copii împreună.

Soția regretatului Mihai Constantinescu a mărturisit duminică, la Antena Stars, că la șapte luni de la moartea acestuia, ea încă îl plânge ori de câte ori își amintește de el. Pe Mihai, Simona l-a visat de multe ori. „L-am visat cum era el, agitat și vesel. Prima dată, ca și cum s-a înclinat așa, parcă a fost o mulțumire. Apoi tot scurt... Mi-a spus să stau liniștită că este bine. Mi-aș fi dorit să-l visez mai mult”, a spus Simona, cea care l-a îngrijit pe artist, luni de zile, pe un pat de spital. Aceasta regretă enorm că nu au avut copii împreună.

„Regret că nu am reușit să facem un copil”, a mărturisit, în lacrimi, soția regretatului solist. „Tot timpul mă gândesc ce i-ar fi plăcut lui. Eram pe aceeași lungime de undă și știam de dinainte ce răspuns dă, ce-și dorea, ce-și dorea pentru mine”, a mai precizat Simona la Antena Stars. Cei doi au stat împreună 25 de ani, dar și-au oficializat relația abia în ultimii ani. Mihai Constantinescu a murit la spital, pe 29 octombrie 2019, după ce a stat în comă luni de zile. Fusese internat din 14 mai, în urma unui infarct, la vârsta de 73 de ani.

Mihai Constantinescu și Simona Secrier s-au căsătorit în 2017

Mihai Constantinescu s-a născut pe 4 ianuarie 1946 în Bucureşti şi a absolvit Institutul de Educaţie Fizică şi Sport în 1973, după ce, cu un an înainte, terminase cursurile Şcolii Populare de Artă. A lăsat în urmă cu piese de neuitat, precum „O lume minunată“, „Vitezomanul Gică“, „Un zâmbet, o floare“, „Anotimpuri“, „Câinii Vagabonzi“, „Sus în deal“, „Ad-o, vântule, înapoi!“, „O dimineaţă în culori, cu parfum de tei şi flori“, „Maria“, cântată în duet cu Anastasia Lazariuc. Artistul și-a oficiat relația cu solista Simona Secrier în 2017: „Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, povestea artistul, în 2017, la câteva luni după cununie.

Citește și:

Înmormântare Mihai Constantinescu. Ce mesaj de iubire i-a scris soția pe coroana de orhidee albe

Care a fost cel mai mare regret din viața lui Mihai Constantinescu. Are legătură cu ambele căsnicii

Mai multe