Sindromul care îl face pe Borcea să îşi înşele toate iubitele

11 ianuarie 2016 22:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Idilele lui Cristi Borcea nu mai sunt o surpriză pentru nimeni. Prin patul fostul şef de la Dinamo au trecut numeroase femei, iar cu trei dintre ele a avut şi copii. Borcea va deveni tată pentru şaptea oară, după ce Valentina Pelinel a anunţat că este gravidă. Asta deşi omul de afaceri e în închisoare şi mai e şi însurat.

Viaţa amoroasă a lui Cristi Borcea a fost mereu un subiect de primă pagină. Pe vremea când era căsătorit cu Mihael, el a început o relaţie cu Alina Vidican, care acum îi este soţie. De altfel, el a făcut un copil cu avocata Simona Dana Voiculescu, pe care l-a recunoscut de abia după ce a fost dat în judecată. 

Apetitul pentru femei al lui Borcea nu este deloc un semn bun, însă. Psihologul Ilie Marinescu a explicat că viaţa tumultuoasă din punct de vedere sexual a fostului finanţator al echipei Dinamo reprezintă o adevărată problemă.

”În general, aceste persoane sunt supuse unor presiuni şi se încadrează într-un tipar al unor complexe psihologice. El suferă de «sindromul Don Juan». Nu se poate raporta la viaţa de familie. După ce relaţia cu o femeie s-a consumat, el va căuta o alta şi apoi o alta. Şi nu se va opri până când viaţa sexuală nu va înceta. Astfel de complexe apar încă din copilărie, din cauza frustrărilor la care a fost supus. El caută imaginea mamei ideale. Probabil că relaţia cu mama lui a fost supusă unor carenţe”, a declarat Ilie Marinescu, pentru Click!.

Mai multe