Smiley a aruncat cu frişcă în public la concert

28 iulie 2019 18:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zi de foc pentru Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley, care şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 27 iulie, când a împlinit 36 de ani. Solistul a ţinut să-și petreacă aniversarea alături de familie și de prieteni.

Seara, pe scena concertului susținut în Otopeni, a avut parte de o surpriză de la oamenii din echipa lui de la HaHaHa Production.

La finalul unei piese s-a lăsat un moment de tăcere și pe scenă au urcat colaboratorii solistului, printre care Juno, Dominique și Paul Damixie. Una dintre colege i-a oferit sărbătoritului un tort din frișcă, iar publicul a început să-i cânte „La mulţi ani!”. Smiley s-a emoţionat şi cum fanii din public au început să strige să le dea tort, solistul s-a conformat şi a aruncat prăjitura uriașă din frișcă celor care doreau.

Născut la Pitești, artistul are o carieră de 18 ani. În anul 2001, Smiley a debutat în trupa Simplu, apoi, în 2008, s-a lansat solo. De atunci a câștigat numeroase premii muzicale, are propria casă de producție și de opt ani e vedetă PRO TV. 

Mai multe