Smiley, declarații emoționante despre fetița lui: "E cuminte, minunată, seamănă cu Gina. Doarme cu noi”

15 martie 2021 19:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

În urmă cu două zile, Smiley și Gina Pistol și-au adus micuța acasă și de atunci sunt nedezlipiți de ea. Proaspăt intrat în clubul tăticilor, Smiley o ajută pe Gina cu bebelușa, care doarme în cameră cu ei. Cântărețul, căruia i se citește fericirea pe chip de când a devenit tătic pentru prima oară, a intrat în direct în emisiunea „La Măruță” și a povestit cum au decurs primele zile acasă cu fetița lor.

„Sunt fix în camera fetiței, care arată foarte bine. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru. Mai avem un pătuț și în camera ei. E cuminte, liniștită. În afară de momentele în care are gaze sau îi e foame. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroși, e o fericire pe care nu am am trăit o niciodată în viața noastră. Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a declarat Smiley, la Pro TV.

Smiley: "Fata mea doarme cu muzică"

Deocamdată cei doi se bucură împreună de comoara lor, însă părinții și bunicii sunt nerăbdători să o vadă și ei pe micuță. „Deja bunica mea a devenit străbunică. De abia așteaptă să-și vadă strănepoata. De fapt, toată lumea abia așteaptă să o vadă. Suntem închiși ermetic în următoarea perioadă. Ascultăm muzică încontinuu. Fata mea e familiarizată cu muzica mea. E fan Jamiroquai, la un moment dat am pus altceva și a început să bâzâie. Doarme cu muzică. Ascultă muzică din burtică și se liniștește”, a mai spus solistul, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Citește și:

Pavel Bartoş, după ce Smiley a devenit tătic: „Nu realizează că de vreo 9 luni are o față schimbată, de om fericit”

VIDEO Smiley a lansat o piesă dedicată fetiței sale: "Ai adus soarele cu tine, pentru noi este răsărit"

Mai multe