Smiley locuiește într-o casă de sute de mii de euro. Se răsfață în lux!

26 iunie 2016 17:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cu toții îl știm pe Andrei Tiberiu Maria, cunoscut mai degrabă cu numele de scenă, Smiley. Prezentator la "Românii au talent", jurat la "Vocea României" și un solist de succes, Smiley a reușit în toți acești ani să strângă o avere pe care a investit-o într-o locuință luxoasă, așa cum el a visat întotdeauna.

Cântărețul și-a dorit dintotdeauna o casă pe care să și-o amenajeze și decoreze după bunul plac. el a beneficiat de ajutor specializat, dar arhitecții și designerii i-au respectat dorințele și preferințele când a venit vorba de aspectul camerelor, potrivit Suete.ro.

Locuința sa are un aspect modern, minimalist, dar foarte luminoasă datorită ferestrelor uriașe care îi conferă lumină naturală din plin. În general el a optat pentru culori care oferă un aspect spațios camerelor, precum albastru sau bleumarin și îți dau o stare de relaxare. Imaginile vorbesc însă de la sine.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe