Smiley n-a uitat-o pe Laura Cosoi! Gestul impresionant pentru fosta iubită

23 iunie 2016 16:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Timp cinci ani au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Ea – actriţă, el – actor, cântăreţ şi prezentator la Pro TV, amândoi pe val în carierele lor. Însă totul s-a terminat în 2012 şi fiecare a luat-o pe drumul lui. Chiar dacă Laura Cosoi s-a căsătorit, cei doi au rămas buni prieteni şi chiar mai mult de atât.

Deşi s-au despărţit de patru ani, între Laura Cosoi (34 de ani) şi Smiley (32 de ani) relaţiile au rămas la fel de bune. Într-un interviu acordat revistei OK! Magazine, Laura a povestit că păstrează legătura cu fostul ei iubit, ba mai mult, a colaborat cu el la cel mai recent proiect al ei.

“Am avut o relaţie frumoasă care a durat cinci ani. Eu şi el am avut multe în comun. Clar ne-am potrivit o perioadă. Şi apoi a venit un punct în care fiecare s-a hotărât să meargă pe drumul lui. Fără resentimente. Vorbim în continuare, am ţinut legătura. Şi chiar a compus coloana sonoră a serialului meu, «Vertically Taste» (emisiunea de gătit a Laurei, difuzată pe canalul personal de Youtube – n.r.).

Reporterul i-a mărturisit Laurei că povestea ei de dragoste cu Smiley a fost privită cu multă admiraţie la vremea respectivă. “Da, cred că e o poveste care s-a privit cu admiraţie. Asta pentru că, în general, oamenii tind să se raporteze la exemplele publice. Noi am fost doi oameni sinceri. Probabil că de asta oamenii s-au simţit atraşi de poveste”, a declarat Laura Cosoi.

De ce nu se însoară Smiley?

De partea celalată, Smiley nu se grăbește la altar. Artistul a declarat că nu vrea să facă acest pas. Cel puţin deocamdată. Smiley a spus că va renunţa la burlăcie abia la 40 de ani. Aşa că, fetelor, dacă e aşa cum spune, mai aveţi de aşteptat după burlacul vedetă nr. 1 din România.

Mai multe