Smiley și Pavel Bartoș au apăsat cel de-al 5-lea Golden Buzz la Românii la talent! O fetiță de 12 ani a venit cu un număr artistic unic

28 februarie 2020 23:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Daria Călugăru a primit Golden Buzz-ul cu numărul 5 din sezonul 10 al emisiunii „Românii au talent”. Fetița i-a cucerit pe cei 4 jurați cu un număr creat de sine, luând lecții doar de pe Youtube.

Daria a pregătit o coregrafie interesantă, executată însă într-un mod în care n-a mai fost prezentat pe scena concursului de talente. Tânăra a demonstrat că are un echilibru de milioane și a dansat pe un hoverboard, o „jucărie” a noii generații, și a făcut câteva mișcări care au uimit audiența.

Daria Călugăru, al 5-lea Golden Buzz de la Românii au talent sezonul 10

Smiley și Pavel Bartoș i-au acordat Golden Buzz-ul și au trimis-o direct în semifinală. Daria Călugăru are 12 ani și este din Hunedoara. 

”Acum un an, mi-am cumpărat un hoverboard. Inițial, m-am uitat să văd la ce se face în America, să imit. Apoi am început să am propriile scheme. Așa că pot să spun că sunt autodidactă”, a explicat Daria pasiunea sa pentru hoverboard.

Părinții Dariei au o afacere cu lavandă. Concurenta are un frate mai mic, în vârstă de doi ani. „Cel mai fericit moment pentru mine a fost nașterea frățiorului, iar un moment dureros a fost moartea bunicilor”, a mai spus aceasta, potrivit Pro Tv.

Momentul de dans nu este singurul care i-a emoționat pe jurați, ci și discursul fetiței, care a ajuns la inimile publicului, impresionându-i și pe cei doi prezentatori, care au decis să apese Golden Buzz-ul. 

Mai multe