Soacra Elenei Udrea, nerăbdătoare să-şi vadă nepoţica. Ce bunică tânără e mama lui Adrian Alexandrov!

16 august 2021 16:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Udrea (47 de ani) se va întâlni cu mama-soacră zilele acestea. Anișoara, mama logodnicului ei, Adrian Alexandrov (34 de ani), este stabilită în Italia și este așteptată chiar în această lună să vină în vacanță în România, să-și vadă pentru prima dată nepoțica, pe Eva Maria, în vârstă de aproape 3 ani.

„Mama lucrează în Italia de 13 ani. Nu am putut să ne vedem până acum din motive obiective, fie pandemia, care a lovit puternic Italia, fie nu puteam să mergem la drum lung cu fetița, că era prea mică. De văzut s-au văzut pe Internet, am tot vorbit la telefon, dar nu e același lucru”, a declarat Adrian Alexandrov, pentru Fanatik.

Elena Udrea, weekend la Sulina cu familia

Femeia va sta în România, în vacanță, timp de o lună, în care intenționează să meargă acasă, la Sulina. De alfel, în weekend-ul de Sfântă Maria, Elena Udrea a mers la Sulina, locul de baștină al logodnicului său, împreună cu mama ei și cu micuța Eva Maria, într-o minivacanță.

Citește și:

Elena Udrea a electrizat plaja din Mamaia. Cu forme sexy, costum de baie minuscul și bust vizibil mai generos, blonda a făcut furoriElena Udrea și Elena Băsescu se distrează împreună pe insula bogătașilor, Mykonos

Mai multe