Soba de 12.000 € îi împacă pe fraţii Dolănescu?

8 iunie 2017 20:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

După opt ani de război pe averea de 1.000.000 € a regretatului Ion Dolănescu, iată că sunt mari şanse să se termine procesul fraţilor Dolănescu. Ultimul hop: evaluarea bunurilor s-a încheiat!

Războiul dintre fiii lui Ion Dolănescu, Dragoş (40 de ani) şi Ionuţ (45 de ani), se apropie de final. După 8 ani de bătaie prin tribunal pentru averea părintelui lor, în acest moment cei doi fraţi sunt aproape de finalul procesului lor de succesiune. Evaluarea bunurilor se blocase în urmă cu patru luni, când de pe inventar “dispăruse”  o sobă de teracotă veche şi valoroasă.

Iată că soba cu pricina dispărută din vila din Caimatei a lui Ion Dolănescu a reapărut, astfel că expertul desemnat de instanţă, domnul Gâscă, a putut să facă evaluarea. Şi valoarea ei este pe măsura aşteptării: 12.000 €!

Acum, cei doi fraţi au un nou termen de judecată, pe 15 iunie. ”Domnul Gâscă şi-a făcut datoria, cum şi-au făcut-o în mare pare toţi experţii, nu ca alţii care au prelungit ani de zile acest proces. Nu îmi vine să cred că au trecut atâţia ani! Copiii au crescut, fata mea are 17 ani, e deja la facultate, la Drept, la stat. Ion (12 ani) era la grădiniţă, acum e la liceu, Darius (6 ani şi jumătate) abia se născuse, iar acum este la şcoală…”, a punctat pentru Click! Dragoş Dolănescu.

Mai multe