ȘOC! Oana Zăvoranu cu sfârcurile la vedere în direct la TV. Și-a dat și chiloții jos FOTO

16 aprilie 2015 23:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emisiunea de joi seară de la Kanal D a oferit cel puțin bărbaților o surpriză plăcută. Mereu mândră de corpul ei, Oana Zăvoranu a optat pentru cea mai transparentă rochie pe care o avea în dulap și nu s-a jenat să vină nu poarte sutien.

Oana Zăvoranu a lăsat toată lumea cu gura căscată la ediție de joi seară a emisiunii de la Kanal D. Chiar dacă surse din spitalul unde este mama sa internată au confirmat faptul că Mărioara Zăvoranu este în aceste momente în comă, Oana nu a lăsat această veste tristă să-i strice seara.

Mereu a fost mândră de corpul ei și indiferent de momentul în care se află, Oana nu s-a sfiit niciodată să se afișeze în ținute extravagante. Oana a optat pentru o rochie albă, lungă, de dantelă, care fiind foarte găurită, a lăsat să se vadă absolut tot.

Oana a fost provocată de Iulia Albu să renunțe la singura piesă de lenjerie intimă pe care o purta, pentru ca efectul să fie unul garantat. Dezinhibată din fire, Oana a părăsit platoul pentru câteva secunde și a revenit fără lenjerie intimă. "Oricum părul pubian nu există, așa că nu se vede nimic", a spus Oana spre amuzamentul Iuliei Albu.

Mai multe