Şocant! Primele imagini cu motanul împăiat al Oanei Zăvoranu

11 decembrie 2017 8:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu a suportat să fie departe de motanul ei, aşa că Oana Zăvoranu a luat o decizie care i-a şocat pe cei care o cunosc. Bruneta a cerut ca Marty să fie împăiat, iar la doi ani de la moartea acestuia, actriţa a dat publicităţii primele imagini cu el.

Oana Zăvoranu (44 de ani) a fost devastată atunci când şi-a găsit motanul fără suflare. Vedeta a povestit că a suferit un adevărat şoc după 18 ani în care pisoiul i-a fost un adevărat prieten. Ea nu a putut trece peste moartea lui Marty, căruia îi fpcuse cont de socializare şi îl trata regeşte. Actriţa l-a îngropat iniţial în cimitirul Eternitatea, dar a decis o zi mai târziu să meargă la Muzeul Antipa şi să-l împăieze. La doi ani de la moartea lui Marty, Oana a dat publicităţii primele imagini cu motanul, iar din poze, doar cine nu ştie ce s-a întâmplat, poate să-şi dea seama că motanul nu este viu.

"Da, Marty al meu, este în fiecare clipă lângă mama lui care l-a adorat, chiar şi dincolo de moarte! Acasă este casa lui şi oriunde voi pleca eu, el o sa fie cu mine! Precizez că în această fotografie Marty al meu nu mai este în viaţă. Multumesc, Răzvan Tănăsescu că i-ai fost cel mai bun medic 15 ani, că l-ai iubit enorm şi că mi-ai spus ce să fac ca să îl pot avea pentru totdeauna cu mine!", a notat Oana Zăvoranu.

Vedeta povestea cu aproape două săptămâni în urmă că nu a suportat gândul să-l lase în cimitir.  

„L-am împăiat pe Marty. Nu am putut niciodată să-l îngrop. Marty într-o poză de Crăciun e pe o perniţă, în pat şi lumea crede că e viu, dar nu, el este împăiat. Se cheamă taxidermie, ce am făcut eu. În momentul în care a murit Mary, am fost într-un şoc total, am înnebunit. Cea mai mare tragedie a fost că l-am găsit eu mort. L-am dus la cimitir la Eternitatea, a plouat, l-am dezgropat a doua zi şi m-am rugat de omul ăsta să mi-l împăieze, i-am spus că eu nu pot să nu-i mai văd blăniţa vreodată, ochişorii, aşa că mi l-a împăiat”, spunea bruneta la Antena 1. 

Mai multe