Socrul lui Mitoşeru a făcut infarct din cauza pensiei?

25 august 2017 22:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Moartea socrului lui Mihai Mitoşeru a adus multă durere familiei, dar şi celor care l-au cunoscut. Bărbatul s-a stins din viaţă brusc, după o discuţie cu şefii. SMURD a încercat zadarnic să-l resusciteze.

Moartea socrului lui Mihai Mitoşeru a adus multă durere în familia vedetei, mai ales că nunta cu Noemi este programată peste o lună. Mihai Mitoşeru (41 ani) este extrem de supărat.

Socrul său, Ion Dragomir, şef de cabină la Tarom, a făcut infarct joi, 24 august, la ora 11.00, la 59 de ani, când ieşea din sediul instituţiei în care a lucrat ani de zile. În prag de pensionare, bărbatul a mers la secţia resurse umane de la compania de stat, pentru a depune actele de pensionare. Surse din anturajul bărbatului susţin că Ion Dragomir avea supărări legate de bani chiar înainte de pensie.

”A venit să poarte o discuţie cu şefii pentru pensie şi avea o nemulţumire legată de bani. A ieşit foarte supărat din birou. S-a enervat şi i-a cedat inima. Salvarea nu a mai putut face nimic pentru el”, ne-a spus o sursă apropiată familiei. Decesul fulgerător a fost investigat şi de către IML. Bărbatul va fi înmormântat azi, la ora 12.00. Ion Dragomir a murit cu o lună înainte să-şi vadă fiica mireasă. 

Mai multe