Socrul lui Mitoșeru n-a mai apucat să-și vadă fata mireasă. Nunta poate fi amânată

24 august 2017 17:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actorul Mihai Mitoşeru (39 de ani) este urmărit de blesteme. Dacă anul trecut i-a murit tatăl exact înainte de cununia civilă cu Noemi, joi, 24 august, s-a stins din viaţă şi socrul său, în urma unui stop cardiac suferit cu o lună înainte de nunta lor.

Ion Dragomir, şef de cabină la Tarom, şi-a dat ultima suflare sub privirile disperate ale colegilor săi. Mitoşeru ne-a povestit despre această tragedie: ”Le-a spus colegilor că se simte rău, că nu mai poate respira. S-a aşezat pe un scaun, la intrare.  Ambulanţa era acolo, a venit imediat. Medicii au încercat timp de o oră să-l resusciteze însă nu au mai reuşit să-i salveze viaţa. Era tânăr. Era un om sănătos de 59 de ani, doar tensiunea îi mai juca feste. A murit la ora 11.00. Voia să îşi depună actele de pensionare, dacă nu cumva chiar le-a depus.  Detalii privind înmormântarea nu ştim, vom stabili de-abia după ce vine rezultatul de la IML, căci este moarte suspectă”. 

Dar, Mihai Mitoşeru a mai trecut, de-a lungul vremii, şi prin alte necazuri care l-au marcat.

Tatăl său s-a stins din viaţă în urmă cu un an, tocmai când Mihai se pregătea să-şi oficializeze relaţia cu Noemi. Iar în urmă cu 16 ani logodnica lui, Cristina Duca, a murit într-un accident de maşină. Şi Camelia Mitoşeru, mama actorului, avea ochii plini de lacrimi: ”Mi-a crescut tensiunea când am aflat. Cu Noemi nu se poate discuta, e sărăcuţa disperată, iar despre nunta lor nu e momentul să vorbim. Probabil se va amâna. Măcar de apuca bietul om nunta fetei”.

Mai multe