Sofia Vicoveanca are probleme cu un vecin! „Stă cu ochii pe mine”

26 ianuarie 2018 18:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ca artistă, Sofia Vicoveanca este îndrăgită de mulți români, dar ca vecină, cântăreața de muzică populară mai are unele neînțelegeri. Ea a povestit în mediul online cum a reușit să devină atipatică pentru unul dintre vecini.

Sofia Vicoveanca le-a povestit prietenilor săi virtuali cât de mult îi place să hrănească porumbeii și vrăbiuțele care-i vin mereu la fereastră. Totul decurgea perfect, până când cineva i-a atras atenția:

„Dagi prieteni virtuali, acum câteva zile am pus o postare cu porumbeii care vin și-mi bat în geam când le e foame...V-am ascultat sfaturile și pentru că a fost foarte frig și zăpadă, de două ori am dat dinnou de mâncare păsărilor, la geamul meu. S-au năpustit în primul rând vrăbiuțele! Erau atât de speriate și de înfometate, de mi-au dat lacrimile! Vai, de le-ați fi văzut, din trei-patru bobițe de arpacaș, li se umple gușița! După care au dat buluc și porumbeii, la fel de înfometați!”, a scris cântăreața pe rețeaua de socializare.

„Doar două zile le-am hrănit, la o oră când nu doarme nimeni, ca să nu deranjez pe nimeni! Totuși, cuiva din vecini, care stă cu ochii pe mine, nu i-a picat bine” a mai adăugat Sofia Vicoveanca, vădit deranjată de îndrăzneala vecinilor răutăcioși.

Mai multe