Solista de la Mandinga, eliminată de la "Vocea României"!

19 noiembrie 2016 14:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Barbara Isasi a părăsit vineri seară Vocea României după o interpretare de excepţie! Solista de la Mandinga a cântat o piesă de suflet a lui Pablo Alboran şi i-a făcut lui Smiley alegerea extrem de dificilă. Deşi a emoţionat mult, artista nu a reuşit să treacă mai departe în etapa live-urilor, antrenorul mizând pe Alex Muşat.

Experienţa Barbarei Isasi la Vocea României s-a încheiat vineri seara. Artista a ieşit din competiţie după etapa knockout-urilor nu înainte de a trasmite multă emoţie cu piesa pe care a cântat-o pe scenă. Solista de la Mandinga a ridicat publicul în picioare cu piesa lui pablo Alboran - Solante tu, pe care a intereptat-o într-o manieră personală.    

La audiţiile pe nevăzute, Barbara a reușit să întoarcă două scaune. Loredana şi Smiley s-au luptat pentru a o avea în echipa lor. Artista a ales să meargă la cel din urmă.

Barbara i-a luat locul Elenei Ionescu în trupa Mandinga

Elena Ionescu a părăsit Mandinga anul acesta, iar în locul ei, băieții au adus-o pe Barbara. Ea a participat în 2013 la "Vocea Spaniei".

"Am luat această decizie pentru că mi s-a oferit oportunitatea de a continua să fac ceea ce îmi place cel mai mult! Sunt fericită și încântată că mă aflu aici, unde am posibilitatea să lucrez cu o echipă minunată. De abia aștept să avem primul show, să simt energia scenei și a publicului”, a declarat Barbara Isasi la venirea în formație.

Tatăl artistei este din Cuba, iar mama, din Spania, dar ea trăiește în România. 

Mai multe