Solista de la Mandinga merge mai departe la "Vocea României"

21 octombrie 2016 21:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-au terminat audițiile pe nevăzute de la “Vocea României”, așa că antrenorii-vedete și-au pregătit ucenicii cât de bine au putut pentru a face față duelurilor care au debutat vineri, 21 octombrie.

Unul dintre duelurile din echipa Smiley i-au pus față în față pe Mihai Olteanu și pe solista trupei Mandinga, Barbara Isasi. Ei au avut de interpretat piesa lui Meghan Trainor și John Legend: "Like I'm Gonna Lose You".

Cei doi concurenți s-au apreciat reciproc și au avut cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. Cu toate acestea, pe scenă au dat tot ce au putut și s-au bătut în triluri, putere vocală și capacitate de a transmite sentimentele puternice ale piesei de dragoste.

Toți antrenorii au fost de acord că ambii concurenți au cântat foarte bine, dar Barbara s-a descurcat mai bine la partea tehnică, în timp ce Mihai a pus mai mult suflet. Smiley a ales-o pe componenta trupei Mandinga, iar Mihai nu a fost salvat de niciunul dintre ceilalți trei mentori, chiar dacă aceștia ar fi putut să-l adauge în echipa lor.

Mai multe