Solista lui Băsescu de la "Cireșica" s-a vindecat de cancer

24 noiembrie 2015 21:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristiana Dorin Costache a devenit cunoscută după ce i-a cântat la ureche fostului președinte Traian Băsescu la petrecerile cu ștaif de la restaurantul ”Cireșica”, din Olimp.

Numai că, nu mulți știu că femeia a fost diagnosticată cu cancer osos, în urmă cu șase ani: ”Am făcut chimioterapie, dar cele mai cumplite erau durerile mari de coloană. Mi-au zis că am și hernie de disc, mi se tasase coloana”, a povestit Cristiana pentru Click!. 

A ajuns chiar și  pe morfină, căci boala o chinuia îngrozitor, dar a scăpat de dureri și cu ajutorul altor metode: ”Poate unora nu o să le vină să  creadă, dar durerile îngrozitoare mi-au trecut după ce am făcut ședințe de vindecare reconectivă și reconectare”, a mai dezvăluit femeia pentru Click!.

Vindecarea reconectivă nu  este o  terapie, ci o formă de vindecare ce se realizează cu ajutorul palmelor, fără atingere, ce permite echilibrarea energetică și vindecarea la toate nivelele, un fel de bioenergie. Reconectarea este o procedură unică, ce se realizează o singură dată în viață și permite accelerarea evoluției personale, sub toate aspectele, oferind acces imediat la întregul spectru energetic și informațional al Universului. 

Mai multe