Solistele concurează la «Miss poponeţ» în vacanţele exotice

17 ianuarie 2017 18:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Noi îngheţăm de frig la Bucureşti şi nu ne vedem de nămeţi, ele stau cu burta la soare, în insule exotice. După ce Laura Cosoi şi Lidia Buble s-au întors acasă din ţările calde, acum alte dive au părăsit Capitala pentru a se bronza.

Fanii Lorei abia aşteptau vacanţa de iarnă a solistei, pentru că în destinaţia aleasă nu-şi au rostul prea multe haine. Lora (34 de ani) a ajuns în Maldive, Paradisul de la Oceanul Indian, însoţită de iubitul ei, impresarul Ionuţ Ghenu, şi a pus deja pe Facebook şi pe Instagram fotografii sexy, în costume de baie.

“Bombeul” perfect al artistei a primit mii de aprecieri.

O concurentă perfectă pentru “Miss bikini” este şi Elena Ionescu (28 de ani), ex-Mandinga, care a ales Thailanda pentru vacanţa de început de an. Voluptuoasa solistă arată senzaţional în costum de baie şi s-a pozat şi din faţă, şi din spate, ca nu cumva vreun detaliu să rămână neobservat. “Funduleţ perfect”, i-a spus un fan mai îndrăzneţ.

Şi Elena Gheorghe (31 de ani) şi-a luat soţul, pe Cornel Ene, şi a plecat în Dubai să se revadă cu arşiţa şi plaja. Deşi este mămica unui băieţel de 5 anişori, solista are un trup ca tras prin inel.

Mai multe