Solistul de la Carla's Dreams, impresionat de un concurent X-Factor: "Devin invidios când văd pe altul mai bun"

23 septembrie 2016 23:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri, 23 septembrie, a fost difuzat un nou episod din preselecțiile emisiunii "X-Factor". Sezonul de anul acesta aduce în prim-plan și un al patrulea jurat - solistul trupei "Carla's Dreams", o fire retrasă, discretă și destul de sever pe-alocuri.

Acest lucru nu a însemnat că nu a putut fi impresionat de unul dintre concurenți. Solistul a fost lăsat cu gura căscată de un băiat de 15 ani, pe nume Raul Eregep. Visul lui este să ajungă la fel de bun și de faimos precum Michael Bolton - și într-adevăr a demonstrat că nu are un drum prea lung până să-și atingă visul.

S-a născut cu o malformație la nas care a necesitat mai multe intervenții chirurgicale pentru a schimba aspectul inestetic care l-a făcut mereu să se simtă diferit. Deși acest lucru l-a dezamăgit și l-a făcut să fie mai timid, nu i-a influențat și talentul muzical.

Solistul trupei "Carla's Dreams" a fost primul dintre jurați care a avut o tresărire atunci când l-a auzit pe Raul cum cântă. În plus, celebrul cântăreț misterios a observat multe similarități între propria-i persoană și foarte tânărul concurent: "Știi ce fac cicatricile dintr-un bărbat? Îl fac mai frumos, crede-mă că știu", i-a spus solistul lui Raul.

Concurentul constănțean nu l-a impresionat doar pe starul "Carla's Dreams", ci și pe ceilalți jurați, care i-au dat patru de "Da". "Tu ești X-Factor", l-a încurajat Horia Brenciu, în timp ce pentru Delia, Raul este deja "unul dintre cei mai buni pe care i-a auzit".

Chiar și la final, când concurentul a părăsit scena plin de bucurie, solistul de la "Carla's Dreams' tot nu și-l putea scoate din minte: "Este unul dintre preferații mei. Mă umplu de invidie când văd pe altul mai bun decât mine...e atât de bun...", a afirmat plin de admirație cântărețul.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe