Solistul "Goodbye to Gravity", transportat în Olanda pentru tratament

7 noiembrie 2015 17:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andrei Găluţ, solistul trupei "Goodbye to Gravity", a fost transportat la un spital din Olanda, în localitatea Beverwijk. Mama solistului îi este alături şi s-ar părea că a intrat imediat în sala de operaţii.

După tragedia din Clubul Colectiv din seara de vineri, 30 octombrie, solistul trupei “Goodbye to Gravity”, Andrei Găluţ (31 de ani) a ajuns la spital cu răni pe 40 % din corp. La fel s-a întâmplat şi cu Mădălina, prietena lui, care este şi ea înternată la Spitalul Floreasca. Solistul are însă mai multe şanse de refacere după ce a fost transportat vineri spre sâmbătă noaptea la un spital din Olanda, unde este însoţit de mama lui, Mariana Belean. „A ajuns cu bine, prietena lui n-a mai plecat pentru că au intervenit niște complicații. Probabil că o să plece și ea și sperăm că va fi bine", a declarat cumnata lui Andrei. Solistul a ajuns cu bine, împreună cu mama lui, cei doi fiind așteptați la fața locului de un reprezentant al ambasadei. Andrei este internat și ținut sub supraveghere la spitalul din Beverwijk, o localitate între Amsterdam și Rotterdam. Arădeanul a supravieţuit transportului cu avionul şi a intrat direct în sala de operaţie a spitalului din Beverwijk, o clinică specializată în tratarea pacienţilor cu arsuri.

Cei care doresc să-l ajute pe Andrei și pe membri familiei sale, au la dispoziție următoarele conturi: RO 28 INGB 0000 9999 0543 4735 – în lei, RO 42 INGB 0000 9999 0543 4774 – în valută. Conturile sunt pe numele mamei lui Andrei Găluț, Belean Mariana.

Mai multe