Soluția inedită găsită de Mihai Trăistariu ca să scape de grăsimea de pe burtă

21 septembrie 2018 12:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu face sacrificii ca să dea bine pe sticlă. Solistul s-a transformat în Roman Iagupov din trupa Zdob și Zdup în cadrul emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, iar pentru asta a avut nevoie de un abdomen ca la carte. Ca să scape de grăsimea de pe burtă în timp record, Mihai Trăistariu a găsit o soluție inedită.

Ca să arate bine la “Te cunosc de undeva!”, show-ul transformărilor difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, Mihai Trăistariu a slăbit patru kilograme si jumătate. Solistul a renunțat la pâine, paste făinoase și prăjituri, dar și la preferatele sale, zacusca și salata de vinete.

A făcut sport în mod susținut, cu un antrenor personal, la Constanța. Dar cel mai important, a folosit o cremă miraculoasă. “Mi-am adus din America o cremă pe bază de ardei iute, cu care mă ung pe burtă, seara. Ajută la “topirea” grăsimi”, a declarat concurentul de la “Te cunosc de undeva!”.

Mihai își va etala noua siluetă sâmbăta aceasta, la Antena 1, când se va transforma în Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub. “O să-mi fie greu să mă dezbrac la bustul gol. N-am cântat niciodată așa. Dar acum trag de fiare, ca să fie totul bine”, a mai spus el.

Mai multe