Sonia Trifan îşi dresează câinele să-i aducă verigheta la altar

7 ianuarie 2017 19:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nuntă mare în iunie 2017. După o relaţie de doi ani, creatoarea de modă Sonia Trifan se va căsători religios cu iubitul ei, fotbalistul Andrei Neagoe. Cavaler de onoare va fi Inimioară, maidanezul pe care Sonia l-a adoptat de la un adăpost. El are importanta sarcină să aducă verighetele la altar, iar munca de intruire a început încă de acum.

Mare iubitoare de animale, vedeta a adoptat în urmă cu trei ani o căţeluşă bătrână şi un puiuţ, botezat Inimioară. „Fetiţa are acum 16 ani, iar Inimioară 3 ani. Mi-au schimbat viaţa, am regândit totul în funcţie de ei, îi iubesc ca pe nişte copii. I-am salvat de la moarte şi mă felicit în fiecare zi pentru decizia mea”, a spus Sonia.

Este ferm convinsă că un câine comunitar nu e mai prejos decât unul de rasă, motiv pentru care îi va acorda un rol foarte important la nunta ei. Dar e nevoie de puţină pregătire, astfel că a apelat la Mihai Nae, un dresor la care multe vedete şi-au dus animalele. După un prim test, specialistul s-a declarat încrezător în inteligenţa maidanezului.

„Inimioară dă dovadă de foarte mult echilibru. Este unul dintre puţinii câini comunitari pe care i-am întâlnit care nu manifestă probleme de comportament după ce au trecut prin trauma capturării de către hingheri. Asta cu siguranţă se datorează modului în care stăpâna s-a purtat cu el. Are un potenţial uriaş de a absolvi cursul de disciplină elementară, cât şi un curs superior de aprofundare a unor comenzi speciale”, explică instructorul.

Mai multe