Sonia Trifan s-a căsătorit! Uite ce rochie a ales

26 august 2016 17:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Creatoarea de modă Sonia Trifan s-a măritat. Vineri, 26 august, blonda a spus marele "Da" la Primăria Sectorului 2, după un an de relație cu fotbalistul Andrei Neagoe.

Deși a făcut doar cununia civilă, Sonia a vrut să îmbrace rochia albă. A ales un model sexy, o rochie scurtă, cu franjuri în partea de jos și cu o centură strălucitoare în talie. Și cel care i-a devenit soț s-a îmbrăcat elegant, într-un costum albastru în trei piese. Tinerii însurăței nu au renunțat la un accesoriu comun, ochelarii de soare.

Acum o lună, Sonia declara la Kanal D: "Va fi doar cununia acum. Nunta va fi la anul. Mi-ar fi plăcut ca ambele evenimente să aibă loc în acelaşi timp, dar invitaţia a fost făcută şi trebuie să lăsam lucrurile aşa cum sunt".

Sonia Trifan s-a iubit timp de cinci ani cu Lucian Drăgoiu, de care s-a despărţit chiar înainte de a ajunge la altar. Blonda a suferit enorm după separare şi a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a depăşi momentele critice. Andrei Neagoe a apărut în viața sa cum nu sse poate mai bine, iar de acum formează o familie.

Mai multe