Sora Andreei Marin a împlinit 39 de ani! Ce bine îi stă blondă!

7 august 2019 18:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedeta de televiziune Andreea Marin (44 de ani) a postat recent o fotografie pe rețelele sociale alături de sora ei, Cristina Chiser, care marți a împlinit 39 de ani, dar și un mesaj de felicitare: ”La mulți ani! ”.

Cele două nu seamănă însă deloc din punct de vedete fizic. În timp ce Andreea este șatenă cu ochi căprui, sora ei are ochi albaștri și îi place  să se vopsească blondă. Andreea și Cristina au suferit enorm, în copilărie,  după ce mama lor a murit într-un accident de mașină, iar în urmă cu trei ani și tatăl lor s-a stins din viață.

Cristina nu a dorit să calce pe urmele celebrei sale surori, în lumea televiziunii, deși avea toate calitățile să ajungă și ea vedetă,  activând în domeniul afacerilor. La un moment dat, blondina a deținut  un restaurant cu specific italian. 

”Noi am rămas însărcinate aproape în același timp. Între primii noștri copii, Violeta și Luca, băiețelul cel mare al Cristinei, este o diferență de 5 luni”, a menționat Andreea, într-un interviu în care vorbea în termeni laudativi despre sora ei cu care are o legătură sufletească foarte puternică. 

Mai multe