Sora Biancăi Drăguşanu, probleme cu silicoanele! A intrat în operaţie

1 februarie 2017 16:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Drăguşanu Calintir, sora mai mică a Biancăi, a ajuns la cuţit. După două naşteri, sânii tinerei au suferit modificări, iar implanturile, puse cu ani în urmă, s-au deplasat şi trebuie schimbate de urgenţă. Vedeta i-a sărit imediat în ajutor şi a dus-o pe Oana la plasticianul ei. Medicul etetician Călin Doboş i-a explicat pe larg care sunt etapele pentru înlocuirea silicoanelor vechi.

Zi cu emoţii pentru sora Biancăi Drăguşanu. Oana a venit la Bucureşti cu probleme medicale, iar sora ei mai mare a găsit o soluţie ca să o scape de necazuri. Vedeta a apelat la serviciile medicului Călin Doboş, care i-a ascultat tinerei problemele şi i-a recomandat o operaţie de schimbare a silicoanelor.

"Are nişte implanturi puse în urmă cu 7-8 ani. A avut două sarcini, iar acest lucru a transformat sânii. A dus la deplasarea lor şi nu mai arată frumos. Unul este mai sus decât celălalt. Unul dintre sâni a început să facă un grad de contracţie capsulară şi începe să dea dureri, motiv pentru care a decis să intervină. O să scoatem implanturile vechi şi punem altele noi. Şi-a dorit puţin mai mari. Personal nu am fost de acord cu asta... Se pot pune un pic mai marişi trebuie poziţionate la acelaşi nivel", a declarat dr. Călin Doboş înainte de a intra în sala de operaţie cu pacienta.  

Bianca Drăgușanu (33 de ani) a fost alături de sora ei mai mică şi în trecut când a lansat-o în afaceri. Oana este proprietara unui magazin de haine, unde comercializează şi modele semnate de celebra ei soră.

Oana Daria este căsătorită şi are doi copii. Tânăra s-a măritat pentru a doua oară în vara lui 2015, când a făcut şi botezul. Evenimentele au avut loc la Hunedoara, iar Bianca și mama ei, Madi, au făcut furori în ținute extrem de sexy. Oana Drăgușanu a mai fost căsătorită cu un om de afaceri, cu care are un băiețel, Darius.

Mai multe