Sora Biancăi Drăgușanu s-a căsătorit a doua oară ! Ce sexy s-a îmbrăcat mama roșcatei FOTO

26 iulie 2015 12:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu (33 de ani) a fost alături de sora ei mai mică, într-unul din cele mai importante momente din viața ei. Oana Daria s-a căsătorit pentru a doua oară, sâmbătă (25 iulie). Cu această ocazie și-a botezat și băiețelul. Fetele seamănă foarte mult cu mama lor, care este într-o formă de zile mari.

Nunta a avut loc la Hunedoara, iar Bianca și mama ei , Madi, au făcut furori în ținute extrem de sexy. Vedeta nu își mai încape în piele de fericire și a ținut să publice pe pagina ei personală de Facebook numeroase fotografii din timpul ceremoniei religioase, dar și de la localul unde a avut loc petrecerea. 

Bianca a purtat o rochiță roz, transparentă,  iar mama ei a fost o apariție inedită, într-o rochie vernil aprins care îi scoate în evidență silueta de invidiat. Mireasa a fost cea care a furat privirile tuturor, îmbrăcată în tradiționalul alb, cu o rochie de mireasă superbă și decoltată. Oana Drăgușanu a mai fost căsătorită cu un de afaceri, cu care are un băiețel, Darius.

Botezul și nunta au avut loc în aceeași zi

La creștinarea nepoțelului ei cel mic, vedeta a purtat o rochie lungă, de culoare verde aprins. Bianca a publicat imagini cu ea ținându-l în brațe pe micuț în biserică și a primit numeroase aprecieri din partea fanilor, pe rețeaua de socializare Instagram.

Mai multe