Sora celebrei Thalia s-a tratat cu afinată la localul Mariei Buză

20 decembrie 2017 12:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laura Zapata, regina telenovelelor sud-americane, și sora cunoscutei Thalia, se află în România pentru a doua oară. Actrița promovează o piesă pe care o cântă împreună cu artistul român, Radhu.

Celebra actriță de telenovele Laura Zapata (61 de ani) s-a simțit minunat și de această dată la noi în țară. A vizitat castelul Peleș, de care a fost fascinată, s-a bucurat de Târgul de Crăciun din Bucureşti, iar într-una dintre seri, sora cea mare a Thaliei a luat cina la restaurantul „La Vioara Roșie” . Aici a fost întâmpinată de Maria Buză și de Taraful George Pătrașcu, care i-au oferit un adevărat show.

“Pe lângă preparatele tradiționele românești pe care le ador, am descoperit și afinata, o băutură care mi-a plăcut! Maria Buză a fost o gazdă primitoare și m-a fascinat cu energia ei. Este o artistă fabuloasă! Pe lângă vocea ei, m-a cucerit și cu glumele sale, chiar am imitat-o și ne-am distrat împreună. Iubesc România și mi-ar fi plăcut să rămân mai mult. Poate chiar și de Revelion, pe care cu siguranță l-aș fi petrecut la restaurantul Mariei Buză”, a mărturisit Laura Zapata. 

Mai multe