Sora Claudiei Pavel intră în Fermă ca să-i ceară socoteală lui Brigitte Năstase. Reacția concurenților

1 aprilie 2019 21:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Surpriză de proporţii în ediţia din 2 aprilie a emisiunii “Ferma”, de la PRO TV. La Văliug, în judeţul Caraş Severin, acolo unde au loc filmările, va ateriza nimeni alta decât Paula Pavel, sora Claudiei Pavel, concurentă eliminată acum o lună. Paula Pavel intră în “Fermă” cu gândul de a-şi răzbuna sora în scandalul cu Brigitte, dar şi pentru a câştiga premiul de 50.000 de euro.

Veşti bune pentru cei care îşi doresc mai multă acţiune în reality-show-ul “Ferma: Un nou început”, difuzat marţi, miercuri şi joi, la PRO TV. După ce a scăpat, pe rând, de rivalele Claudia Pavel şi Carmen Negoiţă, Brigitte Năstase s-a refugiat în braţele lui Florin Pastramă.

Însă de săptămâna aceasta, de marţi, 2 aprilie, mai exact, lucrurile se vor schimba, căci în fermă întră un alt personaj controversat. Este vorba despre Paula Pavel (38 de ani), sora mai mare a interpretei Claudia Pavel (34 de ani), care este unul dintre cei mai experimentaţi make-up artişti de la noi din ţară, lucrând cu nume mari din showbiz. Paula a fost foarte revoltată când s-a uitat la televizor şi a văzut că fosta doamnă Năstase a acuzat-o pe sora sa, Claudia, că a avut o relaţie cu fostul ei soţ, Octavian Sfăt (n.r. decedat în 2002), pe vremea când avea doar 15 ani şi făcea parte din trupa Candy.

Dar s-a aprins şi când a auzit pe post că sora ei ar venit în acest reality-show “pentru a se combina cu alţi bărbaţi, aşa cum a făcut la «Exatlon», unde s-a apropiat de Cătălin Cazacu”. Prezentă la emisiunea “La Măruţă”, de la Pro TV, Paula a făcut un anunţ care nu va fi deloc pe placul lui Brigitte: “Toată lumea a simţit furie. O voi da în judecată pentru calomnie. Surorii mele îi afectează imaginea aceste afirmaţii. Claudia era un copil atunci, nu avea cum să aibă o relaţie cu soţul acestei doamne. Sunt la stadiul în care nu mai simt furie pentru ea, ci milă. O aştept pe Claudia acasă şi vom demara procesul împotriva lui Brigitte. Mi s-a recomandat să o dau în judecată”.

Cum Claudia a ieşit deja din “Fermă” şi a mărturisit că nu o mai în serios pe Brigitte şi afirmaţiile ei, nu ne rămâne decât să asistăm la o nouă rundă de “lupte aprige” între Paula şi Brigitte.

Ce spun ceilalţi concurenţi despre venirea Paulei Pavel

Ioana Filimon: “Cred că a venit să se răzbune. Brigitte se simte cu musca pe căciulă şi încercă să îi intre pe sub piele, dar nu cred că pune botul Paula”.

Diana Belbiţă: “Mă bucur că este aici, acum nu ştiu dacă se bucură toata lumea. Ştim cu toţii vorba aia : cine sapă groapa altuia, cade singur în ea. Oare i-a venit momentul lui Brigitte să alunece singură în ea?”.

Cine e Paula Pavel?

Surorile Pavel seamănă foarte mult între ele, aşa că atât telespectatorii, cât şi concurenţii vor fi surprinşi să o vadă pe Paula intrând pe uşa Fermei. Paula este recunoscută pentru talentul în arta machiajului. După ce a avut grijă de Noah, fiul surorii sale, pe perioada filmărilor pentru”Ferma” (PRO TV), acum i-a venit şi acesteia rândul să intre în reality-show. Despre Paula vă mai spunem că e unul din cei mai experimentaţi make-up artişti şi nu se dă jos din pat pentru mai puţin de 300 de euro. “Paula Pavel are cliente exclusiviste din elita Bucureştiului. Multe doamne din show-biz sau din lumea mondenă o preferă pe sora Claudiei, ca să le transforme în dive. Paula a lucrat și pentru câteva vedete de la Hoolywood, printre care Pamela Anderson şi Megan Fox. A mai lucrat, timp de 40 de zile, pentru filmul „Terapie pentru crimă”, în care Claudia Pavel a fost protagonistă.

Mai multe