Sora Deliei a născut un băieţel. Ce sexy s-a pozat înainte să intre în operaţie

17 martie 2019 12:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Duminică a fost o zi plină pentru graviduţele din showbiz. După Gabriela Cristea, Oana Matache, sora mai mică a Deliei, a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. Blondina a ajuns la spita de sâmbătă seară pentru un control de rutină, dar medicii au interbat-o şi nu au băgat-o în operaţie duminică dimineaţă. În jurul prânzului, ea şi-a cunoscut bebeluşul.

Oana Matache (28 de ani) a decenit mămică pentru a doua oară, duminică (17 martie). Ea a născut un băieţel perfect sănătos, care a cântărit 3.300 gr la naştere. Blonda mai are o fetiţă, Jessica, în vârstă de un an şi trei luni, iar în timpul celei de-a doua sarcini a avut o siluetă de invidiat. De aceea nu este de mirare că ea a pozat goală, cu burtica de gravidă la vedere. Cântăreaţa Gina Matache, mama Oanei, a făcut declaraţii despre momentul emoţionant din familie.   

"Bebeluşul e perfect sănătos. A venit mai de repede. Este e gras. Are 3300 gr. Va purta numele Bogdan. Oana a ajuns aseară doar să fie monitorizată, dar nu a mai plecat. A rămas la clinică de ieri (n.r. sâmbătă). Eu sunt acasă cu Jessica. oricum aveam cele mai mari emoţii dintre toţi şi nu voiam să încurc", a psus Gina Matache într-o intervenţie telefonică la Antena Stars.  

Oana Matache a născut primul copil de Crăciun

La prima sarcină, Oana matache a intrat în operaţie chiar în perioada sărbătorilor. Ea născut atunci îna doua zi de Crăciun. ”Suntem aici de la ora 4 dimineața, căci atunci au luat-o durerile pe Oana. A născut o fetiță superbă, grăsuță, căci are 3,3 kg și este extrem de cuminte. Oana a vrut să nască natural, dar nu a putut, și i s-a făcut cezariană. Suntem fericiți cu toții, acesta este darul nostru de Crăciun. Primul nepot în familia Matache”, declara Gina Matache, pentru Click!

Citeşte şi:

Sora Deliei, ședință foto sexy, fără sutien și cu burtica de gravidă la vedere!

Sora Deliei, dată afară din casă de mama sa după ce a născut: «Se panicase cam tare»

Mai multe