Sora Deliei, probleme cu sarcina. Se pregătește pentru o procedură medicală delicată

18 iunie 2017 12:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Matache, sora mai mică a celebrei Delia, are probleme cu sarcina și este nevoită să stea în pat, mai tot timpul. Nu e prima dată când Oana trece prin astfel de situații. La propria-i nuntă, mezina familiei a leșinat fiind nevoită să stea pe scaun în timpul ceremoniei.

Oana Matache este însărcinată în opt săptămâni și deja întâmpină probleme cu sarcina. Sora Deliei a publicat un mesaj pe pagina ei de Facebook prin care și-a anunțat prietenii virtuali că nu a putut face parte din BAND din cauza complicațiilor severe cu bebelușul.

” Hello Guyz!! Îmi pare nespus de rău că nu am reușit să fiu prezentă în BAND la ultimele patru concerte și că nu ne-am văzut, mă oftic la fel de mult ca voi. Abia așteptam să simt vibe-ul ăla .. Am câteva complicații destul de severe cu bebe; asta implică să nu fac efort și să stau în pat toată ziua, în plus mă pregătesc pentru o procedură medicală foarte delicată”, a scris aceasta pe Facebook.

Oana Matache s-a căsătorit cu Răzvan Miheț la sfârșitul lunii mai. În timpul ceremoniei de la biserică, mireasa a leșinat, fiind nevoită să stea pe scaun în fața altarului. După cum s-ar părea, Ioana Matache nu are o sarcină deloc ușoară. 

Mai multe