Sora Denisei Răducu, mărturisiri dureroase: «Întreba mereu dacă va mai fi ca înainte»

16 iulie 2018 19:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a scurs aproape un an de la moartee Denisei Răducu, dar familia nu a trecut nici acum peste durerea pierderii artistei. Denisa a avut un sfârşit fulgerător. La doar 27 de ani, regretata solistă a cedat în faţa bolii. Sora ei, Adelina, care i-a stat mereu alături a făcut mărturisit despre suferinţa, cântăreţei, care în doar câteva luni de la diagnosticul crunt s-a stins din viaţă.

Familia Denisei Răducu se pregăteşte de parastasul de un an al regretatei artiste care s-a luptat cu cancerul. Părinţii şi sora ei o plâng neîncetat şi vor să creadă că ea este plecată într-un concert mai lung, din care o să se întoarcă acasă. Din păcate realitatea crudă îi readuce cu picioarele pe pământ. Adelina, sora, Denisei a povestit cum a aflat cântăreaţa că are o boală gravă.

"A avut o răceală, care nu îi mai trecea de două luni. A luat medicamente şi nu scăpa de ea. Atunci s-a decis să meargă la medic. A aflat târziu, dar nimeni nu s-a gândit că o fată atât de tânără suferă de o boală gravă, având simptome de gripă.    

Când a aflat diagnosticul, era singură. I s-a făcut o ecografie prin care i s-a depistat boala...două tumori. Nu ne-a venit să credem. Apoi a mers la medic şi i s-a confirmat. A încercat cele mai bune tratamente,şi aici, şi în Cuba, Spania şi la Viena. Am întrebat peste tot. Boala a avansat prea repede. În ultimele luni spunea că este foarte obosită. Dormea exagerat de mult, 12-15 ore pe zi şi se trezea şi mai obosită. Răceala nu i se vindeca. Tuşea. Astea au fost semnalele să meargă la doctor. Nu a ştiut niciodată în ce stadiu este boala şi nici că acesta este finalul. A realizat că e grav când lua medicamente peste medicamente şi ea se simţea la fel de slăbită. Chiar întreba dacă o mai ajută cu ceva. A slăbit mult. Boala a schimbat-o.  Spunea mereu dacă o să mai fie ca înainte", a povestit sora regretatei artiste cu lacrimi în ochi, într-un interviu la Antena Stars. 

Mai multe