Sora Elenei Gheorghe, mamă pentru a doua oară. Naște în câteva zile

19 august 2018 14:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ana Pîrvulescu se pregătește intens pentru momentul în care va deveni mamă pentru a doua oară. Sora Elenei Gheorghe a mers astăzi la control și i s-a confirmat faptul că în două săptămâni va aduce pe lume al doilea copil, dar vedeta crede că într-o săptămână ea va naște.

Artista i-a fost alături surorii sale la control și a publicat un mesaj alături de o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare. Sora artistei a publicat la rândul ei un mesaj în care îi mulțumește Elenei pentru tot sprijinul pe care i l-a oferit de-a lungul timpului.

"Astăzi e cu emoții, am venit la consult să aflăm când vine pitica pe lume, se pare că mai devreme decât o așteptam. E grăbită că vară-sa. Ar fi trebuit în 2 săptămâni dar săptămâna viitoare vine sigur. Doamne ajută!", a fost mesajul publicat de Elena Gheorghe pe reţelele sociale.

Reacția surorii sale a venit imediat. "Cine nu are o soră, să-și roage părinții să o facă. În ultima perioadă de sarcină am fost super răsfățată și nu m-a slăbit nicio clipă din ochi! Astăzi am fost împreună la consult și am aflat că pitica va veni puțin mai devreme. Ce bine că o să mai fiu ținută într-un bol de sticlă încă vreo câteva zile de mătușica cea "panicoasă" care nu-și lasă sora să-și plimbe nici măcar geanta. Așa e ea dintotdeauna, mereu grijulie și protectoare cu sora mai mică. Așa cum sper să fie și Lucas cu viitoare surioară!", a scris Ana Pîrvulescu. 

Mai multe