Sora lui Florin Busuioc, primele declarații despre starea actorului: ”O rugăciune i-ar prinde bine”

8 noiembrie 2018 11:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vestea că celebrul prezentator de la Pro TV are probleme grave de sănătate a picat ca un trasnet. Fanii, colegii, dar mai ales cei din familie sunt extrem de afectați și se roagă pentru sănătatea actorului. Sora lui Florin Busuioc, Raluca Iorga, a făcut ieri o postare emoţionantă pe Facebook.

De ieri după amiază, Florin Busuioc (56 de ani) se află la Spitalul Fundeni,  Institutul CC Iliescu, din Capitală, după ce un elicopter SMURD l-a transportat de la spitalul din Craiova, acolo unde medicii l-au operat și i-au montat un stent la inimă, după infarctul miocardic suferit pe 6 noiembrie. Ieri, familia a făcut şi primele declarații. Mai întâi, Florin Jr (27 de ani), fiul din prima căsnicie, care și-a exprimat regretul și dorința de a-și vedea din nou tatăl pe picioare, apoi sora actorului. Raluca Iorga a oferit public o declaraţie privind starea de sănătatea a fratelui său, după intervenţia suferită.

Aceasta a precizat, printr-un mesaj pe Facebook, că Busu are parte de toată îngrijirea medicală de care are nevoie, dar că starea lui de sănătate e în continuare îngrijorătoare: „Vă mulţumim din suflet tuturor pentru urările de bine şi sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”, a scris femeia, care este profesoară de limba franceză.

Mai multe