Sora lui Ilie Năstase a murit în aceeași zi în care el a fost arestat de două ori

25 mai 2018 18:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilie Năstase trece prin momente grele. Atât el, cât și familia lui au pierdut un om foarte important. Sora lui Ilie Năstase, Georgeta, a decedat, iar totul s-a întâmplat la sucrt timp după ce el a întâmpinat probleme cu poliția. Georgeta Kornman suferea de mai mult timp de o boală grea, iar în final, ea s-a stins din viață vineri, 25 mai.

Fostul tenismen a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare prin care a confirmat faptul că familia lui trece prnitr-o mare suferință. De asemenea, el a mărturisit că își dorește ca nimeni să nu-i invadeze intimitatea pe parcursul acestui eveniment tragic. 

„Dragi prieteni,

Viața este o serie de urcușuri și coborâșuri, iar în momentele dificile, ai nevoie de sprijin și înțelegere. De curând, familia mea a suferit o pierdere foarte dureroasă. Sora mea ne-a părăsit astăzi, iar acest eveniment m-a afectat puternic. În aceste momente grele, vă rog pe voi toți, prietenii mei de aici, dar și pe toți participanții la viața publică și colegii din mass-media, să înțelegeți nevoia de intimitate a familiei mele. Acum, nimic nu este mai important decât să putem trata acest eveniment în liniște și cu respect. Un gând bun, Ilie”, a fost mesajul transmis de Ilie pe rețelele de socializare.

Georgeta a fost pasionată de tenis la fel ca și fratele ei, însă ea visa să devină balerină.  Ilie Năstase a avut parte de o zi foarte tumultoasă, fostul tenismen a fost arestat de două ori pentru că a fost prins la volan după ce a consumat o cantitate considerabilă de alcool. 

Mai multe