Sora lui Marcel Pavel a ajuns la spital, infectată cu Sars-Cov-2! Cum a trecut Gina prin boală

22 septembrie 2021 14:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marcel Pavel (61 de ani) a mai trecut odată prin coșmarul Covid! Artistul, care a fost infectat cu noul coronavirus în urmă cu 14 luni și a stat două săptămâni internat în stare gravă la Matei Balș, a avut de tras, recent, și cu sora lui, Gina.

Sora lui Marcel Pavel a fost depistată pozitiv cu virsul Sars-Cov-2, iar artistul, speriat, a internat-o imediat la Spitalul Matei Balș.

Din fericire, sora artistului, care este tot cântăreață, a avut o formă mult mai ușoară a bolii și a fost externată în urmă cu câteva zile. “Sora mea tocmai a ieșit din spital! S-a declanșat acasă boala, dar mi-a fost mie frică și, știind ce am pățit eu, am aranjat să meargă imediat la spital, la Matei Balș! Ea a avut însă o formă mult mai ușoară. Eu am avut boala acum 14 luni, dar nu mi-am făcut încă vaccinul. Cred că-l voi face pentru că am avut multe evenimente și în afara țării“, a declarat artistul la „Xtra Night Show”. 

Marcel Pavel: „Am trecut prin momente cumplite!” 

Deși au trecut șase săptămâni de la moartea mamei sale, Marcel Pavel nu și-a revenit încă. Artistul a avut o relație specială cu mama lui, iar moartea acesteia l-a pus la pământ. „A fost o perioadă foarte urâtă pentru mine. Am trecut prin momente cumplite anul acesta, și anul trecut, dar anul acesta a fost groaznic. Încerc să-mi revin și sper să reușesc să trec cu bine. Am sufletul terminat!”, a mai spus artistul.

Citește și:

Marcel Pavel, mărturii după infernul COVID-19: „Am tușit sânge, am făcut 45 de injecții, nu am mâncat 7 zile. Am fost șocat"

Marcel Pavel are coronavirus. Toată echipa de la «Te cunosc de undeva» în pericol?

Mai multe