Sorana s-a accidentat grav la «Ferma Vedetelor». Ce nu ai văzut la tv

22 iulie 2016 14:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sorana a fost unul dintre concurenții care au rezistat cel mai mult la "Ferma Vedetelor", competiția din Cipru în urma căreia Paul Ipate a fost desemnat câștigător și a plecat acasă cu 50.000 de euro, dintre care 25.000 au fost donați.

Chiar dacă toți cei care au fost în competiția difuzată de PRO TV au putut jura că totul a fost pe bune, unele lucruri nu s-au dat la tv. Nu din rea voință, ci pentru că nu ar mai fi fost destul timp de emisie. Cel puțin în cazul Soranei, care a povestit pe pagina de Facebook despre accidentarea nevăzută de telespectatori.

Cântăreața a trecut prin momente grele. Deși în emisiune a apărut cu un picior accidentat și a și fost scoasă la duel de către Elena Lasconi, tocmai pentru că nu a putut concura la capacitate maximă, fosta componenetă a trupei A.S.I.A. s-a lovit și la celălalt membru inferior, mult mai grav însă. A ajuns la spital și a primti două cârje, cu care s-a descurcat destul de greu pe terenul anevoios din jurul taberei cipriote.

A rămas cu urmări

"În ultimele zile de concurs mi-am accidentat din nou glezna. Cealaltă gleznă. Călcâiul lui Ahile. Tendonul a fost afectat, am ajuns la urgențe și m-am pomenit cu două accesorii de toată frumusețea. Ortopedul mi-a spus că nu am voie să calc pe picior timp de 10 zile, dar te pui cu încăpățânarea mea? M-am plimbat vreo două zile în cârje, timp în care îmi venea să urlu de nervi și dureri. Asta pentru că e extrem de dificil să mergi cu ele pe teren accidentat. Ba sunt prea lungi, ba prea scurte. Așa că...după două zile le-am făcut pierdute și am luat-o șontâc într-o mișcare de toată senzualitatea, mai târșiit, mai șciopătat, mai cu ajutor. Mulțumesc Benny, Lili, Ipate și Strunilă. Ideea e că mi-am revenit destul de repede. Da, am rămas cu semne de jur împrejurul gleznei și apar uneori mici înțepături destul de dureros", a povestit Sorana pe rețeaua socială.

Mai multe