Sore cântă cu fiica sa. Video emoționant cu cele două

25 mai 2016 19:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sore (26 de ani) este cea mai împlinită femeie. De când a născut-o pe Erin, solista nu-și mai încape în piele de fericire. Două luni au trecut de la evenimentul care i-a schimbat viața în totalitate, iar de atunci, frumoasa blondă își petrece aproape fiecare clipă cu mica ei minune.

Miercuri, 25 mai, fetița a împlinit două luni, motiv de sărbătoare în familie. Sore a ales să o celebreze pe micuță cum nu se poate mai frumos, cu un moment în două și un cântecel pe care Erin pare că-l îngâna, semn că îi moștenește deja veleitățile de cântăreață ale mamei sale.

Versurile emoționante și sclipirea din ochii lui Sore i-au făcut pe fanii de pe Facebook, locul în care a fost publicat scurtul filmuleț, să nu se mai oprească din laude: "Sore, mămică, ce ne faci tu nouă! Doamne, dau replay după replay! Să vă trăiască!" sau "Vai de mine... să-ți trăiască și să fie sănătoasă! Așa moment frumos... mi-au dat lacrimile. Mă bucur enorm de mult pentru fericirea pe care o trăiești datorită ei" au fost doar două dintre comentariile care au umplut paginea artistei la scurt timp de la împărtășirea momentului înduioșător.

Mai multe