Sore, despre cel mai bine păzit secret al mamei sale: “L-a ţinut ascuns 26 de ani!”

7 iulie 2017 12:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

La mai bine de un an de când a devenit mămică, Sore a vorbit deschis despre perioada sarcinii. Cântăreaţa a povestit cum s-a pregătit pentrul noul ei rol şi cine a instruit-o pentru a face faţă provocărilor la care o supune fiica ei, Erin. Emoţionată, blonda a mărturisit cum arată noua ei viaţă de când s-au petrecut atât de multe schimbări.

Una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului şi un model pentru tinerele generaţii, Sore trece duminica aceasta “Dincolo de aparenţe”. Sore a făcut mărturisiri picante despre momentul în care s-a îndrăgostit prima dată, dar şi despre emoţionanta aşteptare a fetiţei sale. Artista a explicat cum s-a pregătit pentru acest moment.

"Am avut o carte foarte personală, scrisă de mama. În anul 1989, când era însărcintată cu mine, a scris un jurnal foarte stufos, în detaliu, cu absolut tot ceea ce a trăit, cu momentul naşterii, cu primele luni, pe care eu l-am citit însărcinată fiind. N-am ştiut nimic. L-a ţinut 26 de ani ascuns şi bine păzit, pentru că era intact. A fost absolut superb şi mi-am zis în perioada aceea că voi face şi eu acelaşi lucru pentru Erin!”, a povestit Sore.

Despre cum i s-a schimbat viaţa de când a venit pe lume a micuţa sa, despre cum l-a cunoscut pe tatăl copilului ei şi dacă îşi doreşte sau nu să ajungă la altar, dar şi despre relaţia specială pe care o are cu mama ei, Sore va vorbi duminica aceasta, de la ora 13:00, într-o nouă ediţie a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars. 

Mai multe