Sore se întoarce în televiziune! Cu cine a bătut palma

18 ianuarie 2017 9:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu mai rămâne niciun dubiu! Sore se întoarce în televiziune. La aproape un an de când a devenit mămică, blonda revine într-un proiect în care a mai fost cooptată în trecut.

Sore se întoarce în televiziune, din luna februarie. În culmea fericirii, artista a făcut marele anunț în urmă cu doar câteva zile, dar a refuzat să dea mai multe detalii. ''Nu îmi place să țin secrete… dar vă spun doar atât: din februarie, mă întorc în televiziune. Abia aștept! #fericire”, a scris Sore pe pagina sa de Facebook.

Din câte se pare, Sore a acceptat provocarea ''Te cunosc de undeva'', iar din februarie, o vom vedea în calitate de concurentă, la zece luni după ce a născut. ea a adus pe lume o fetiţă, pe care a botezat-o Erin. 

Sore a acceptat provocarea transformărilor și va face parte din show-ul ''Te cunosc de undeva", emisiune în care a mai fost cooptată în 2014.

Cântăreața s-a remarcat prin contractele pe care le-a avut la televiziunea concurentă, ProTV. Ultimul job în televiziune a fost cel de prezentatoare a emisiunii "Vorbește lumea". Sore revine pe micul ecran, la aproape un an de când a devenit mămică, dar de data aceasta cântăreața inventată de televiziunea cu pricina a acceptat să schimbe macazul și să treacă la televiziunea din Băneasa. 

Mai multe