Sorin Bontea a petrecut de ziua lui cu gaşca «Chefi la cuţite»

4 martie 2018 18:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-au reluat filmările pentru sezonul 5 al emisiunii “Chefi la cuţite”, de la Antena 1, iar duminică, 4 martie, a fost mare sărbătoare în culise.

A fost ziua lui chef Sorin Bontea (48 de ani), iar foşti concurenţi au venit să-l surprindă chiar la serviciu. Printre cei sosiţi s-a aflat şi interpretul de muzică populară Mihai Constandache (37 de ani), care a făcut impresie bună în primul sezon al emisiunii, ajungând chiar în echipa lui Bontea.

De când a ieşit din concurs, cântăreţul s-a specializat în dulciuri, visând să-şi deschidă un magazin de gogoşi şi cozonaci. Interpretul e pasionat de gastronomie, dar și de sport, iar pentru că trage zilnic la sală s-a ales cu porecla de Alex Velea al muzicii populare.

Mihai Constandache are o poveste interesantă de viaţă, căci mama lui e bolnavă, iar el o îngrijeşte singur. Iată că vizita pe platoul de la “Chefi la cuțite” l-a ajutat pe Mihai să mai uite de probleme, mai ales că acolo a întâlnit-o și pe frumoasa Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii. 

Mai multe