Sorin Brotnei s-a aruncat în gol. "Gestul necugetat" făcut de cântăreţ VIDEO EXCLUSIV

14 august 2014 0:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreţul a fost într-un parc de distracţii unde a plonjat de la 15 metri în gol. Fire sportivă, acesta a pedalat din Bucureşti până în Baloteşti, locul unde s-a întâlnit cu reporterul emisiunii Click! de la Prima Tv pentru a-şi testa limitele în ceea ce priveşte distracţiile extreme.

Acesta a fost parcul de distracţii Edenland din Baloteşti unde a încercat toate distracţiile disponibile, chiar şi singurul loc din ţară de unde poţi să sari în gol de la o distanţă de 15 metri. A început cu traseele special amenajate care chiar dacă par simple, te solicită foarte mult. "Chiar dacă nu pare, şă ştii că e greu, dar e foarte distractiv. Mă simt ca o maimuţică în copaci. E prima oară când încerc acest lucru şi mă distrez copios".

Cunoscut ca o fire sportivă, pasionat de mountain-biking, acesta a povestit care a fost cel mai greu moment petrecut pe bicicletă. "Cred că cel mai extrem moment a fost când făceam downhill (n.r. coborâre a pantelor) cu bicicleta. Am căzut şi s-a spart casca de carbon pe care o purtam".

Sorin a fost convins de reporter să încerce una din distracţiile extreme ale parcului Edenland. Cântăreţul a trebuit să sară de la 15 metri în gol securizat doar cu o coardă. "A fost genial, foarte tare experienţa. Ciudat este că nu îmi amintesc foarte bine momentul pentru că sincer fiind mi-a fost foarte frica. Nu am mai făcut aşa ceva, a fost de departe cea mai extremă chestie pe care am făcut-o. Când picam în gol nu aveam suflu".

Reporterul Click! l-a provocat pe Sorin la un salt cu paraşuta pentru următorul reportaj, iar cântăreţul a fost de acord. Emisiunea Click! este difuzată la Prima TV de luni până joi, începând cu ora 23.00.

Mai multe