Sorin Brotnei şi-a lăsat soţia gravidă şi a plecat în Madagascar: «Îmi doresc să mă întorc!»

25 august 2018 12:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu a fost uşor deloc pentru Sorin Brotnei să plece în junglă! Cântăreţul a lăsat-o acasă, în România, pe soţia lui Ramona, însărcinată în 6 luni cu o fetiţă. Membru al tribului ”Lemurilor”, artistul s-a pregătit pentru experiența din Madagascar,la ”Ultimul Trib”, dar realitatea a depășit cu mult așteptările sale.

Sorin Brotnei (37 de ani) a plecat la filmările pentru "Ultimul trib", dar nu mai pare atât de convins că ar vrea să rămână în junglă. Artistul a părăsit ţara cu sufletul îndoit pentru că acasă a rămas soţia lui, însărcinată. Ramona urmează să aducă pe lume o fetiţă, în luna decembrie.  

”Experiența în Madagascar e una cum doar mi-am imaginat, dar ca întotdeauna viața bate filmul! Realitatea este cu totul alta față de ceea ce mă așteptam să găsesc aici. Am văzut o natură exotică, lucruri pe care de obicei le vezi doar la televizor, dar se vede și sărăcia, care compensează cu fericirea oamenilor - localnicii care trăiesc la sate, care duc o viață simplă de pescari, de mici agricultori. Sunt niște experiențe pe care nu știu dacă o să le mai întâlnesc. Mi-e dor de casă, de soția mea și de fetița care urmează să se nască și îmi doresc foarte mult să mă întorc, însă nu înainte de a gusta cât mai mult din experiența de aici și orice s-ar întâmpla vreau să fiu cu capul sus, chiar dacă de multe ori sufletul și mintea îmi sunt în alte parte”, a spus Sorin Brotnei.

Cum se vor descurca Sorin Brotnei și echipa sa de ”Lemuri”, telespectatorii vor afla în reality-show-ul ”Ultimul Trib”, din această toamnă, la Antena 1. Din tribul vedetelor mai fac parte Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie şi Paula Chirilă.

Mai multe