Soso de la «Big Brother» s-a pus cu burta pe carte ca să devină medic

17 decembrie 2017 21:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vă mai amintiţi de timidul Sorin Fişteag sau Soso, cum era alintat de colegii săi din emisiunea „Big Brother” de la Prima TV? El a reuşit, în urmă cu 14 ani, să pună mâna pe marele premiu de 50.000 de euro, însă nu şi-a dorit o carieră în televiziune, muncind de zor, şi acum, ca să poată veni în ajutorul celor bolnavi.

Primul sezon din reality-show-ul „Big Brother”, difuzat în 2003 de Prima TV, l-a desemnat câştigător pe Sorin Fişteag sau Soso, care avea atunci 22 de ani.

El e recunoscător acestui post de televiziune, care recent a împlinit 20 de ani de la înfiinţare şi, la ceas aniversar, ne-a vorbit despre participarea la vestitul concurs, dar şi despre viaţa sa din Germania: “A fost o experienţă de neuitat şi va rămâne, în continuare, o etapă foarte plăcută din viaţa mea. Urez «La mulţi ani!» postului de televiziune Prima TV, care m-a făcut să mă simt excelent, în acele 15 minute de celebritate, după marea finală. După atâtea trăiri, îţi dai seama ce îţi doreşti de la viaţă şi ai posibilitatea de a-ţi găsi un drum. Cred că acesta este cel mai important lucru pe care l-am învăţat la «Big Brother». Locuiesc în Germania, învăţ în continuare, ca să devin medic”.

În urma emisiunii, tânărul timid a locuit un an în Bucureşti, apoi s-a întors în Timişoara pentru a absolvi Facultatea de Medicină, după care, vreme de patru ani, a muncit pentru o companie farmaceutică elveţiană. Marele lui vis a fost acela de a deveni doctor, aşa că  a făcut, în 2011, un rezidenţiat în medicină internă, în Germania, unde s-a stabilit de câţiva ani, iar în această perioadă urmează un al doilea rezidenţiat, în pneumologie.

Soso a păstrat legătura cu foştii lui colegi ”de suferinţă”, Violeta, Andreea, Costel, Izabela, Florin, Alida şi Ernest, ultimul fiind prezentatorul emisiunii ”Ochii din umbră”, de la Kanal D. Soso a investit marele premiu, în valoare de 50.000 de euro, în vacanţe, dar şi într-un apartament, pe care i l-a oferit mamei sale, care locuia, la acea vreme, cu chirie, după un divorţ dureros.

Mai multe