Soţia lui Bobby Păunescu s-a fotografiat în fundul gol

4 noiembrie 2015 14:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fotomodelul Alice Peneacă şi-a lăsat fără răsuflare admiratorii. Soţia omului de afaceri Bobby Păunescu a încins imaginaţia domnilor după ce a publicat pe reţeaua socială o fotografie cu ea într-o ipostază extrem de îndrăzneaţă. Protagonista mai multor şedinte foto pentru diverse firme de îmbrăcăminte, şatena a ales o imagine în care lasă la vedere mai mult decât ar fi putut unii spera.

Alice Peneacă (24 de ani) a apărut în nenumărate şedinţe foto pentru reviste de la noi sau de afară, în reclame şi a ajuns până în Hong Kong ca model cu prezentările de modă. Din toamna anului trecut, tânăra este preferata celor de la Guess, pentru care a realizat mai multe şedinţe foto şi este imaginea liniei de lenjerie intimă. Focoasa şatenă a semnat un contract şi cu cei de la Kenvelo, iar recent a fost în centrul atenţiei la un shooting pentru o celebră revistă.

S-a fotografiat cu posteriorul la vedere. În imagine, Alice apare uitându-se în oglindă cu spatele la aparatul de fotografiat în timp ce încearcă să-şi închidă capsele unei rochii extrem de sexy, pe sub care nu poartă lenjerie intimă. Fotografia a făcut deliciul admiratorilor ei care au privit poza îndelung. Alice Peneacă se laudă cu o frumuseţe naturală, corpul şi tenul ei nu au suferit modificări în cabinetul medicului estetician. Aşa se face că şatena este posesoarea unor sâni naturali şi a unui posterior bombat fără ajutorul chirurgiei. Ea a devenit doamna Păunescu în această vară. Ceremonia a avut loc loc în aer liber, la Buftea, iar la petrecere au venit rudele şi prietenii apropiaţi ai mirilor.

Mai multe