Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de protecție împotriva acestuia. Prezentatorul TV este chemat la tribunal

6 octombrie 2021 17:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatorul TV Christian Sabbagh este chemat în fața judecătorilor, la tribunal, după ce actuala lui soție, Iulia, a cerut un ordin de protecție împotriva acestuia.

Christian Sabbagh va ajunge mâine, 7 octombrie, în fața judecătorilor, după ce soția sa a cerut ordin de protecție. Soția prezentatorului TV a cerut ajutorul judecătorilor pentru a emite un ordin de protecție, astfel că Sabbagh va merge mâine, 7 octombrie, în fața judecătorilor.

Actuala parteneră de viață a prezentatorului, Iulia Sabbagh, a înregistrat plângerea la Judecătoria Sectorului 4 în urmă cu două zile, potrivit informațiilor apărute pe portalul instanțelor de judecată, anunță Spynews.

În prezent nu se cunoaște motivul din spatele deciziei de a cere un ordin de protecție. De asemenea, nu se știa că între cei doi ar fi existat probleme. Acest document se eliberează în momentul în care victima este într-o stare reală de pericol, în urma unui episod de violență domestică sau amenințări cu privire la viața sau bunăstarea victimei, spre exemplu.

Printre altele, un ordin de protecție presupune:

  • evacuarea temporară a agresorului din locuinţa familiei, indiferent dacă acesta este titularul dreptului de proprietate;
  • obligarea agresorului la păstrarea unei distanţe minime determinate faţă de victimă, faţă de membrii familiei acesteia, ori faţă de reşedinţa, locul de muncă sau unitatea de învăţământ a persoanei protejate;
  • interdicţia pentru agresor de a se deplasa în anumite localităţi sau zone determinate pe care persoana protejată le frecventează ori le vizitează periodic;
  • interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima; 

Cum s-au cunoscut Christian și Iulia Sabbagh 

Prezentatorul de la Kanal D a cunoscut-o pe actuala lui parteeră, Iulia, în perioada în care el era căsătorit cu Louise, fosta soție. Chiar dacă între ei este o diferență de vârstă de 19 ani, cei doi s-au plăcut foarte mult și au rămas împreună. Christian Sabbagh și Iulia s-au căsătorit în anul 2017, evenimentul fiind unul discret. Prezentatorul TV este tatăl a patru copii și se află la cea de-a treia căsnicie. 

Mai multe