Soția lui Ilie Năstase rămâne cu semne pe viață după operația la plămâni EXCLUSIV

21 septembrie 2016 22:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

A trecut prin emoţii incredibile pe 5 septembrie, când s-a operat la o clinică privată din Viena, Austria. Brigitte (39 de ani) a fost diagnosticată cu două tumori pulmonare, a spus zeci de rugăciuni, iar acum greul a trecut. Dar nu de tot, pentru că soţia lui Ilie Năstase ia din nou drumul spitalelor.

  • Click! Au trecut două săptămâni de la operaţia de la Viena. Ce ţi-au spus medicii şi cum te simţi acum?

Brigitte Năstase: Acum sunt mai liniştită. Sunt un om nou din toate punctele de vedere. Am primit analizele, iar medicii mi-au spus că respectivele tumori sunt benigne, aşa că Dumnezeu a fost cu mine. În spitalul în care m-am operat, 78 la sută din pacienţi sunt diagnosticaţi cu tumori maligne, eu sunt o norocoasă. Chiar după mine urma să fie operat un copil, nu spun ce a fost în sufletul meu.

  • Cine ţi-a fost alături în spital?

Prietena mea, Florentina Tolici. Ilie a rugat-o să meargă cu mine pentru ca el nu suportă atmosfera de spital, i se face rău dacă vede sânge. Copiii au stat la bunici, erau încă în vacanţă.

  • Ce simptome ai avut, încât să-ţi dai seama că ai aceste tumori la plămâni?

Simţeam aceste formaţiuni cu mâna. Erau situate fix sub sân. Eu am implanturi siliconice, însă asta nu m-a împiedicat să le simt. Apoi, m-am îngrăşat în ultimele opt luni cam nouă kilograme. Simţeam că e ceva în neregulă cu mine, mai ales că avusesem şi aceea embolie pulmonară (n.r. în iunie 2015).

  • De ce ai apelat la medicii din Viena?

Prima dată am fost la un prieten, care m-a programat la un ecograf bun. Mi s-a spus că am două formaţiuni tumorale şi să merg să mă vadă un oncolog. Am făcut mamografie, dar nu s-a văzut nimic din cauza implanturilor mamare. Mi-au ieşit vorbe atunci. Prietenii lui Ilie au spus că sunt o falsă şi că mă prefac că sunt bolnavă, doar ca să-l ţin pe Ilie lângă mine. Am mers la o altă clinică, aceeaşi unde mi s-a descoperit şi embolia, apoi am făcut RMN, iar medicii mi-au recomandat atunci să merg la un centru de diagonsticare internaţional. Au văzut tumorile, dar nu ştiau cât de periculoase sunt.

  • Acolo te-au operat imediat? Cât a costat?

Da. Medicul oncolog mi-a spus că mă operează direct, fără să-mi facă biopsie înainte. Am făcut apoi examenul histopatologic şi s-a descoperit că acele formaţiuni oblice, care măsurau câţiva centimetri, au fost benigne. Nu contează cât a costat. La cât am cheltuit pe intervenţii estetice, nici nu a mai contat. Sănătatea e mai importantă.

  • Ai rămas cu semne după această intervenţie?

Până ieri (n.r. marţi) am stat bandajată. Încă nu am scos firele. Am rămas cu cicatrice. Am o tăietură mare, sub piept, măsoară 15 cm şi voi rămâne toată viaţa cu ea. Urmez un tratament hormonal, nu am voie să mă supăr, să fac efort.

  • În momentul acesta poţi spune că s-a terminat calvarul pentru tine?

Nu. Mâine (n.r. azi) merg la o clinică din Italia pentru alte investigaţii.

S-a împăcat cu Ilie Năstase după o vară agitată

Lucrurile au intrat în normal în cuplul Ilie Năstase-Brigitte Sfăt. În august, bruneta deschidea discuţia despre divorţ, din cauza unor fotografii în care soţul ei era surprins la un restaurant, cu o blondă. “Caut să aflu exact adevărul. Dacă e aşa cum se insinuează, şi Ilie şi domnişoara au o relaţie, eu mă retrag. Nu depind, nu am copii cu el, nu l-am înşelat niciodată, iar situaţia sănătăţii nu îmi permite să mă enervez”, a scris Brigitte pe Facebook.

Acum toate acele neînţelegeri sunt îngropate şi se pare că Ilie a reuşit să-şi împace soţia. În afara vacanţelor petrecute în străinătate, ultima lor apariţie publică, în România, s-a consumat pe 19 iulie, la Palatul Cotroceni, când preşedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Ilie cu Ordinul “Steaua României”.

Mai multe